Tekemistä sadepäivän varalle

Joskus tehdyt suunnitelmat voivat mennä pilalle sateisen sään takia. Huono sää, sade ja myrsky voivat yllättää minä päivänä vain. Onneksi tekemistä riittää sisätiloissakin vaikka kuinka paljon! Joskus on mukavaa olla vain kotona, varsinkin kun ulkona sataa vettä ja myrskyää. Kannattaa siis nauttia, kun voit kerrankin olla rauhassa kotona ja keksiä mukavaa tekemistä. Mitä kaikkea kotona sitten voi tehdä? Tuntuu olevan yleinen käsitys, että kotona neljän seinän sisällä on pitkästyttävää, eikä ole mitään mukavaa tekemistä. Kotoa löytyy paljonkin tekemistä, kun sää näyttää pilviseltä ja sateiselta. Tämän takia kokosimmekin tänne mukavaa tekemistä pahan päivän varalle. Tästä artikkelista löydät varmasti mieluisaa tekemistä juuri sinulle.

Pelaa pelejä

Kerrankin on hyvää aikaa pelata pelejä kotona, aivan kaikessa rauhassa. Voit pitää ystäviesi tai perheesi kanssa lautapeli-illan, tai pelata korttipelejä yhdessä. Lautapelit ja perinteiset korttipelit ovat mukavaa ajanvietettä pahan sään varalle. Aika kuluu kuin siivillä, ja naurulta ei varmasti voida välttyä! Jokaiselta löytyy kotoa varmasti ainakin yksi lautapeli. Voit myös pyytää ystäviäsi tuomaan lautapelit mukanaan, jolloin valinnanvaraa varmasti riittää. Mikäli olet yksin kotona, tai muuten vain haluat pelailla yksin, sekin onnistuu helposti tietokoneen avulla. Netistä löytyy paljon erilaisia pelejä, joita voit pelata yksin tai kavereiden kanssa. Mikäli sinua kiinnostaa rahapelit, kuten esimerkiksi kasino-, kolikko- ja korttipelit, monipuolisen pelisivuston löydät täältä.

Tee asioita, joita et muuten ehdi tekemään

Kerrankin kun on huono sää, niin ota siitä ilo irti! Nyt voit vihdoin tehdä juuri niitä asioita, joille ei muuten jää tarpeeksi aikaa. Esimerkiksi elokuvamaraton on täydellistä ajanvietettä kotioloissa, kun et viitsisi lähteä ulos. Valitse vaikka kolme elokuvaa, jotka katsot yhdessä perheesi kanssa. Myös kirjojen ja sarjakuvalehtien lukemiselle jää arjessa liian vähän aikaa. Voit vihdoin uppoutua lempikirjaasi, ja antaa kirjan juonen viedä mennessään. Mikäli elokuvien katselu tai kirjojen lukeminen ei innosta, voit myös tehdä ruokaa tai leipoa. Parasta onkin, jos keittiön kaapeista löytyy hyviä perusaineksia, joista voit loihtia herkullista lohturuokaa. Myös palapelien kokoaminen, valokuva-albumien selailu ja musiikin kuuntelu ovat hyvää tekemistä säällä kuin säällä.