Hyviä vinkkejä sisällä oleskeluun

Joskus on hyvä olla vain sisällä ja kotona, kuten aiemmassa artikkelissa kerroimme. Etenkin hiljattaiset, kovat pakkaset saivat ihmiset taas pohtimaan, mitä kaikkea kotona voisikaan tehdä. Kun ulkona on kylmä ja ulkoilu ei innosta, nämä tunnelmalliset ja hauskat tekemiset lämmittävät mieltä ja muutenkin:

Leivo

Leivonta on hyvä ja rentouttava harrastus, kun ulkona paukkuu pakkanen. Toisin kuin myrskyn aikaan, pakkasella leipoessa ei myöskään tarvitse huolehtia mahdollisesta sähkökatkosta. Leipominen myös tuo kirjaimellisesti lisää lämpöä kotiin, kun uuni hohkaa kuumana. Ja mikä olisikaan pakkaspäivänä parempaa kuin uunituore sämpylä tai pulla ja kuppi kuumaa juotavaa! Vaikka et olisi vielä suoranainen jauhopeukalo, aloita rohkeasti ja kokeile netistä löytyviä perusohjeita.

Neulo

Käsityöihmisiin iskee viimeistään pakkasilla neuloosi. Neuloosin ainoa hoito on etsiä lankaa ja puikot ja neuloa vaikkapa sukat tai lapaset. Monilta käsityöihmisiltä löytyy tietysti kotoa valmiina kiitettävä lankavarasto, mutta jos esimerkiksi jokin tietty väri sattuu olemaan loppunut, voit osta mitä tarvitset neulomiseen halpalanka.fi:stä.

Jumppaa netistä olohuoneeseen

Pakkasia voi taltuttaa pitämällä itsensä liikkeellä. Olohuone muuttuu nopeasti kuntoilusaliksi ja jumppaaminen on hauskaakin. Kotijumpissa on se hyvä puoli, ettei kukaan näe, jos et jaksakaan tehdä kymmentä punnerrusta vaan hyydyt jo seitsemän toiston jälkeen. Youtubesta löytyy kuntoiluvideoita joka lähtöön, olipa sitten aloittelija tai pitempään ja aktiivisemmin harrastanut.